Interesse in onze Waterbike-behandeling, maar geen idee waar te starten? Dan is het Starterspakket iets voor u!

Sporten in het water.

Waterbike verenigt water en beweging tot een unieke combinatie gericht op schoonheid en gezondheid. Gezondheid door beweging, zonder belasting van spieren en gewrichten, schoonheid als effect van de helende kracht van hydromassage.

In onze Waterbike maken we deze unieke combinatie mogelijk in een privé cabine. Je zal kunnen fietsen in een individuele cabine die met water wordt gevuld tot aan de taille.

Naast het ontspannende effect van de Waterbike, heeft sporten aan zich, en zeker in water ook een voordeel als we ons richten op afslanking. De massagejets van Waterbike accentueren de drainerende werking van water waarbij vet – een ophoping van afval en giftige stoffen – wordt afgevoerd. Ook cellulitis zal zienderogen verdwijnen na een aantal sessies. Tegelijk zal ozon de natuurlijke kracht van de cellen herstellen en bevorderen. Zonder enige moeite worden na enkele sessies onderbenen, buik en zelfs lovehandles verfijnd en versterkt. En dat terwijl je geniet van gezond bewegen samen met een volledig gevoel van welzijn.

starterspakket nu verkijgbaar aan

-33%

5 Sessies Waterbike

ter waarde van €300,-

voor slechts

€199,-

Boek nu uw afspraak!

Laden...

Sporten, maar dan in het water

Waarom sporten in water?

Hevige spierpijn door apparaten in sportscholen, langdurig joggen in saaie straten, uitzichtloos gezwoeg zonder enig resultaat: Dit alles kan verleden tijd zijn. Door de gewichtloosheid zijn aquasporten een effectief middel om je lichaam die work-out te geven waar het van opknapt. Wel de voordelen, maar niet de nadelen.

Fietsen in water in een prive cabine

Je zal kunnen fietsen in een individuele WATERBIKE® cabine die met water wordt gevuld tot aan de taille. Tijdens het waterbiken is er ook een unieke chromo- of kleurentherapie aanwezig. Elke kleur heeft invloed op onze geest. Zo staat blauw voor ontspanning, rood voor stimulatie, geel voor intelligentie. Waterbike omringt je met een aangenaam diffuus licht om de effecten van de behandeling te optimaliseren.
De revolutionaire Waterbike stelt een einde aan de nadelen van groepslessen en maakt plaats voor de vele voordelen van fietsen in het water. Waterbike draagt welzijn en comfort hoog in het vaandel en richt zich tot een brede doelgroep van iedere leeftijd.

Sporten in water

Waterbike gebruiken als afslanktool

Naast het ontspannende effect van waterbike, heeft sporten aan zich en zeker in water ook een voordeel als we ons richten op afslanking. De massage jets van wat waterbike accentueren de drainerende werking van water waarbij vet, een ophoping van afval en giftige stoffen, wordt afgevoerd. Ook cellulitis zal zienderogen verdwijnen na een aantal sessies. Tegelijk zal ozon de natuurlijke kracht van de cellen herstellen en bevorderen. Zonder enige moeite worden na enkele sessies onderbenen, buik en zelfs love handles verfijnd en versterkt. En dat terwijl je geniet van gezond bewegen samen met een volledig gevoel van welzijn.