boostprogramma

SimplyBeauty

boostprogramma

SimplyBeauty

Wil je graag eens kennismaken met onze huidverbeterende behandelingen? Heb je nood aan een mooie bruine teint of een stralend witte glimlach? Kies dan voor dit boostprogramma van 3 weken!

4 BEHANDELINGEN

Kom 2x per week intensief werken aan huidverbetering aan de hand van LED-lichttherapie.

SHOPTEGOED & FACESCAN

Je krijgt een starterspakket van Anny Rey mee naar huis

1 BEHANDELING

Een stralend witte glimlach, en dat al na 15 minuten! MegaWhite kan niet ontbreken in dit traject.

De beste resultaten verkrijg je zo

De beste resultaten verkrijg je zo

Boost
programma

Schrijf je in voor het SimplyBeauty Boost programma en geniet van een hoge korting!

€199

ipv €330

Word lid van de
SimplyMe club

Word member na het boostprogramma & geniet nog van extra voordelen.

€59,90/mnd

Word lid van onze SimplyMe club en krijg nog eens €50 Anny Rey shoptegoed cadeau!*

*Na afwerking van het SimplyBeauty boostprogramma

Vraag hier jouw gratis intake gesprek aan

Ontdek onze verschillende schoonheidsbehandelingen

Ontdek onze verschillende schoonheids behandelingen

LUMI 8 LED-LICHT THERAPIE

LUMI 8 LED-LICHT THERAPIE

Huidverbetering

Geniet van de ontspannende werking van LED samen met de huidverbeterende producten van Anny Rey.

Huidverbetering

Geniet van de ontspannende werking van LED samen met de huidverbeterende producten van Anny Rey.

WATERBIKE

WATERBIKE

Cardiotraining en anti-cellulitis

De jets in de Waterbike cabine zorgen ervoor dat je cellulitis verdwijnt als sneeuw voor de zon.

Cardiotraining en anti-cellulitis

De jets in de Waterbike cabine zorgen ervoor dat je cellulitis verdwijnt als sneeuw voor de zon.

TANDEN BLEACH

TANDEN BLEACH

Tanden witten

Geniet van een stralend witte glimlach en dat al na een behandeling van slechts 15 minuten.

Tanden witten

Geniet van een stralend witte glimlach en dat al na een behandeling van slechts 15 minuten.

Bekijk onze tarieven

Lumi 8 LED-licht

Lumi 8 LED-licht
Weg met rimpels, pigmentvlekken, littekens, acné en meer

Dankzij de ‘8′ voorgeprogrammeerde willekeurige variaties van pulsen en energie-intensiteit verdwijnen fijne lijntjes en vervagen diepe rimpels. Dit toestel is gespecialiseerd in het behandelen en verwijderen van acne, pigmentvlekken, striemen, littekens, doffe teint, couperose, vergrote poriën.

LED-licht therapie biedt een pijnloze oplossing voor een gezondere, jonger uitziende huid die je doet stralen.

Jarenlang onderzoek heeft immers aangetoond dat LED-lichttherapie de fibroblasten en de collageenvorming stimuleert, de celstofwisseling en de bloedcirculatie versnelt en verbetert. De ‘Power Wave Cycle’ is een gepatenteerde Lumi 8-technologie die voor nog betere resultaten zorgt. Dit maakt onze Lumi 8 een uniek en zorgt voor nog mooiere resultaten na een huidverbeterende behandeling.

In een combinatie van deze lichttherapie met de cosmedische producten van Anny Rey ben je verrast door de verbluffende resultaten na slechts één behandeling! Als aanvulling bij de professionele verzorgingen en voor een optimaal resultaat heeft Anny Rey ook een hele lijn producten voor thuis, aangepast aan elk huidtype.

Wil jij ook graag de magie van LED-licht ontdekken?
Maak snel een reservatie.
Reserveer nu
Tarieven
Anny Rey Monaco Huidverzorging

Nieuw bij SimplyMe, de huidverzorgingsproducten van Anny Rey Monaco, reeds meer dan 50 jaar een zeer gewaardeerd cosmeticabedrijf op de Franse markt. De hoogwaardige, exclusieve producten op basis van essentiële oliën, minerale zouten en plantenextracten zijn hypoallergeen, parabenenvrij, niet getest op dieren en bevatten minstens 75% natuurlijke, actieve ingrediënten.

Anny Rey biedt specifieke, doelgerichte verzorging voor elk soort huidtype: of je nu op zoek bent naar intensieve hydratatie, voeding en regeneratie, kalmering voor gevoeligheid, zuivering of verzorging van de rijpere huid, het zeer uitgebreide gamma heeft voor ieder wat wils.

Niet alleen kan je van de producten genieten tijdens verschillende SimplyMe-behandelingen, je kan ze ook aankopen in al onze filialen. Bovendien genieten SimplyMe-members van 10% korting op alle producten!

Tanden bleach

Tanden bleach
Hoe verloopt het tanden witten?

De SimplyMe coach biedt je graag een MegaWhite mondstuk aan dat gevuld is met product. Je steekt dit mondstuk in je mond waarna het licht op de tanden zal schijnen. Zodra het laserlicht het product raakt wordt de formule actief. Hierdoor komt er zuurstof vrij die een druk creëert. Deze druk zorgt ervoor dat het product naar de kern van de tand geduwd wordt. De zuurstof- en reinigingsmiddelen, gecombineerd met het laserlicht van hoge intensiteit, veranderen het binnenoppervlak van de tand. Dit verandert een bruin / gele kleur naar een witte kleur, zonder de structuur van het tandglazuur te veranderen of te beschadigen.

Een stralend witte glimlach en dat al na 15 minuten.

Zal MegaWhite voor u werken?

Ja! Jong of oud, man of vrouw, roker of niet-roker, Megawhite zal ook jouw tanden weer stralend wit maken. Als je tanden en tandvlees gezond zijn, garanderen we dat je zult genieten van de voordelen van het Megawhite-bleekproces. Het is klinisch onmogelijk dat je tandkleur niet verandert, maar houdt er rekening mee dat de resultaten van persoon tot persoon verschillen; tanden kunnen niet meer worden gebleekt dan genetisch mogelijk is.

Reserveer nu
Tarieven

Waterbike

Waterbike
Waarom sporten in water?

Hevige spierpijn door apparaten in sportscholen, langdurig joggen in saaie straten, uitzichtloos gezwoeg zonder enig resultaat…Dit alles kan verleden tijd zijn! Door de gewichtloosheid zijn aquasporten een effectief middel om je lichaam die work-out te geven waar het van opknapt. Wel de voordelen, maar niet de nadelen.

Fietsen in water in een privé cabine

Je zal kunnen fietsen in een individuele Waterbike cabine die met water wordt gevuld tot aan de taille. Tijdens het waterbiken is er ook een unieke chromo (kleuren) therapie aanwezig. Elke kleur heeft invloed op onze geest, zo staat blauw voor ontspanning, rood voor stimulatie en geel voor intelligentie. Waterbike omringt je met een aangenaam diffuus licht om de effecten van de behandeling te optimaliseren. De revolutionaire Waterbike stelt een einde aan de nadelen van
groepslessen en maakt plaats voor de vele voordelen van fietsen in het water. Waterbike draagt welzijn en comfort hoog in het vaandel en richt zich tot een brede doelgroep van iedere leeftijd.

Waterbike gebruiken als afslanktool

Naast het ontspannende effect van waterbike, heeft sporten aan zich en zeker in water ook een voordeel als we ons richten op afslanking. De massage jets van wat waterbike accentueren de drainerende werking van water waarbij vet, een ophoping van afval en giftige stoffen, wordt afgevoerd. Vooral cellulitis zal zienderogen verdwijnen na een aantal sessies. Tegelijk zal ozon de natuurlijke kracht van de cellen herstellen en bevorderen. Zonder enige moeite worden na enkele sessies onderbenen, buik en zelfs love handles verfijnd en versterkt. En dat terwijl je geniet van gezond bewegen samen met een volledig gevoel van welzijn.

Reserveer nu
Tarieven

Huidverbeterende behandelingen

Huid verbeterende behandelingen

SimplyMe biedt effectieve producten aan die je kan gebruiken in combinatie met één en/of meerdere van onze behandelingen.

WELKE BEHANDELING
PAST HET BEST BIJ MIJ?

We hebben verschillende behandelingen om je huid te doen stralen en om je huid te helpen met het oplossen van verschillende problemen.

Heb je last van fijne lijntjes, rimpels, acné of couperose?
Met een gelaatsverzorging in combinatie van LED licht helpen wij jou en jouw huid snel en efficiënt!

Meer info over ons body&skin lab

WELKE PRODUCTEN
KAN IK BEST GEBRUIKEN?

Meer uitleg over de producten vind je op onze website. Je kan ze allemaal ook bestellen via de webshop.

Wij raden onze klanten aan de eerste keer langs te komen voor een face scan. Zo kunnen we samen bekijken welke producten het best bij jouw huid passen en hoe we de mooiste resultaten kunnen bekomen.

Boek face scan
Webshop