boostprogramma

SimplyRelax

Heb je nood aan even terug tot jezelf komen? Heb je een slaaptekort, stressvol leven of een medisch probleem waarbij af en toe wat ontspanning wel van pas kan komen?
Ontdek ons SimplyRelax programma!

3 BEHANDELINGEN

Geniet van intense relaxatie door het diepe infraroodlicht en de aangename warmte van onze cocoon sauna capsule

5 BEHANDELINGEN

De Psio bril combineert lichtstimulatie met een relaxatiestem en gekleurde muzikale lichteffecten.

2 BEHANDELINGEN

Een zalige lymfedrainage massage die ook nog eens heel ontspannend werk. Je zal helemaal ontspannen uit de bodydrainer komen.

 De beste resultaten verkrijg je zo!

boost
programma

Schrijf je in voor het SimplyRelax Boost programma en geniet van een hoge korting!

€149

ipv €295

word lid van de
SimplyMe club

Word member na het boostprogramma & geniet nog van extra voordelen.

€59,90/mnd

Word lid van onze SimplyMe club en krijg nog een doos Samata cadeau!*

*Na afwerking van het SimplyRelax boostprogramma

Vraag hier jouw gratis intake gesprek aan

Ontdek onze verschillende
relaxerende behandelingen

WATERBIKE

Sporten maar dan in water

Door de gewichtloosheid zijn aquasporten een effectief middel om je lichaam die work-out te geven waar het van opknapt

BODYDRAINER

Lymfedrainage

Weg met zware benen en vermoeidheid!. Compressietherapie is een zeer effectieve methode voor de verbetering van de bloedcirculatie en lymfestroom.

COCOON WELLNESS PRO

Goede nachtrust

Je ervaart een gevoel van welbehagen, een ware “boost” voor lichaam en geest.

Ontdek onze tarieven

Een woordje uitleg over onze behandelingen

Een goede nachtrust en minder stress

Cocoon Wellness Pro

Onze Cocoon Wellness Pro is een combinatie van hoogwaardige infraroodwarmte met vibratiemassage en aromatherapie die je een fantastisch wellnessmoment bezorgt. 30 minuten lang worden je zintuigen intens geprikkeld. Heel het lymfesysteem draait op volle toeren en het metabolisme wordt verhoogd. Cocoon bezorgt ook positieve effecten aan mensen die last hebben van Fybromialgie, artrose, spierziektes, enz. Door de aromatherapie zorgt de Cocoon voor een emotioneel me time moment. Deze stimulatie werkt als positieve balans om je goed gevoel te versterken.

Het resultaat

Je ervaart een gevoel van welbehagen, een ware “boost” voor lichaam en geest. Je voelt je terug opgeladen en je krijgt terug energie. Mensen met pijnlijke spieren en gewrichten ervaren de infraroodwarmte als heilzaam. De cocoon is niet alleen een geweldig me-time moment maar een unieke ervaring.

Reserveer nu!
Tarieven
Contacteer ons!
Brochure

Sporten, maar dan in het water

Waarom sporten in water?

Hevige spierpijn door apparaten in sportscholen, langdurig joggen in saaie straten, uitzichtloos gezwoeg zonder enig resultaat…Dit alles kan verleden tijd zijn! Door de gewichtloosheid zijn aquasporten een effectief middel om je lichaam die work-out te geven waar het van opknapt. Wel de voordelen, maar niet de nadelen.

Fietsen in water in een prive cabine

Je zal kunnen fietsen in een individuele Waterbike cabine die met water wordt gevuld tot aan de taille. Tijdens het waterbiken is er ook een unieke chromo (kleuren) therapie aanwezig. Elke kleur heeft invloed op onze geest, zo staat blauw voor ontspanning, rood voor stimulatie en geel voor intelligentie. Waterbike omringt je met een aangenaam diffuus licht om de effecten van de behandeling te optimaliseren.
De revolutionaire Waterbike stelt een einde aan de nadelen van groepslessen en maakt plaats voor de vele voordelen van fietsen in het water. Waterbike draagt welzijn en comfort hoog in het vaandel en richt zich tot een brede doelgroep van iedere leeftijd.

Reserveer nu!
Tarieven
Contacteer ons!
Brochure

Weg met zware benen en vermoeidheid

Lymfedrainage of compressietherapie

Compressietherapie is een zeer effectieve methode voor de verbetering van de bloedcirculatie en lymfestroom.

Waarom kiezen voor compressietherapie?

Deze therapie is een behandelmethode die de natuurlijke bloedcirculatie en lymfestroom stimuleert. Klachten zoals vochtophopingen, vermoeidheid, pijn in de benen en futloosheid zullen verminderen of zelfs verdwijnen. Compressietherapie is een manier om een minder goed functionerend lymfestelsel weer in een betere conditie te brengen. Het is een heerlijk ontspannende therapie. Het luchtdrukpak beschikt tevens over een geïntegreerd infraroodsysteem.

Reserveer nu uw sessie:
Laden...

Mentaal welzijn en zorg

Welke behandeling past het best bij mij?

De dag van vandaag is me-time en een relax momentje nog belangrijker geworden dan het al was. Heb je last van reuma, een depressie of slaap je niet goed? Wij helpen je graag af van deze problematiek!

Welke producten kan ik gebruiken voor nog betere resultaten?

Wij deden ons best alle producten duidelijk uit te leggen via onze website. Je kan ze dan ook online bestellen indien gewenst.

Naar de webshop