Een gezonde geest in een gezond lichaam

De dag van vandaag voelen we bij SimplyMe aan dat er weinig evenwicht is tussen ons lichaam en onze geest. Wat maakt dat er een enorme stijging is van allerlei gezondheidskwalen. Zo heeft bijvoorbeeld 80% van de bevolking te kampen met overgewicht, worden er jaarlijks 70.000 nieuwe kankers ontdekt,… Ouderen krijgen de diagnose dementie en kinderen krijgen al snel de stempel van ADHD opgedrukt. Eigenlijk is er maar 1 optie en dat is zelf op zoek gaan naar een gezonde(re) levensstijl. Bij SimplyMe helpen we je graag met persoonlijk advies. Ook qua gezondheid ben je bij ons aan het juiste adres.
Een goede nachtrust en minder stress
Sporten maar dan in water
Lymfedrainage massage
EQ voedingssupplement

Een goede nachtrust en minder stress

Cocoon Wellness Pro

Onze Cocoon Wellness Pro is een combinatie van hoogwaardige infraroodwarmte met vibratiemassage en aromatherapie die je een fantastisch wellnessmoment bezorgt. 30 minuten lang worden je zintuigen intens geprikkeld. Heel het lymfesysteem draait op volle toeren en het metabolisme wordt verhoogd. Cocoon bezorgt ook positieve effecten aan mensen die last hebben van Fybromialgie, artrose, spierziektes, enz. Door de aromatherapie zorgt de Cocoon voor een emotioneel me time moment. Deze stimulatie werkt als positieve balans om je goed gevoel te versterken.

Het resultaat

Je ervaart een gevoel van welbehagen, een ware “boost” voor lichaam en geest. Je voelt je terug opgeladen en je krijgt terug energie. Mensen met pijnlijke spieren en gewrichten ervaren de infraroodwarmte als heilzaam. De cocoon is niet alleen een geweldig me-time moment maar een unieke ervaring.

Reserveer nu!
Tarieven
Contacteer ons!
Brochure

Sporten, maar dan in het water

Waarom sporten in water?

Hevige spierpijn door apparaten in sportscholen, langdurig joggen in saaie straten, uitzichtloos gezwoeg zonder enig resultaat…Dit alles kan verleden tijd zijn! Door de gewichtloosheid zijn aquasporten een effectief middel om je lichaam die work-out te geven waar het van opknapt. Wel de voordelen, maar niet de nadelen.

Fietsen in water in een prive cabine

Je zal kunnen fietsen in een individuele Waterbike cabine die met water wordt gevuld tot aan de taille. Tijdens het waterbiken is er ook een unieke chromo (kleuren) therapie aanwezig. Elke kleur heeft invloed op onze geest, zo staat blauw voor ontspanning, rood voor stimulatie en geel voor intelligentie. Waterbike omringt je met een aangenaam diffuus licht om de effecten van de behandeling te optimaliseren.
De revolutionaire Waterbike stelt een einde aan de nadelen van groepslessen en maakt plaats voor de vele voordelen van fietsen in het water. Waterbike draagt welzijn en comfort hoog in het vaandel en richt zich tot een brede doelgroep van iedere leeftijd.

Reserveer nu!
Tarieven
Contacteer ons!
Brochure

Weg met zware benen en vermoeidheid

Lymfedrainage of compressietherapie

Compressietherapie is een zeer effectieve methode voor de verbetering van de bloedcirculatie en lymfestroom.

Waarom kiezen voor compressietherapie?

Deze therapie is een behandelmethode die de natuurlijke bloedcirculatie en lymfestroom stimuleert. Klachten zoals vochtophopingen, vermoeidheid, pijn in de benen en futloosheid zullen verminderen of zelfs verdwijnen. Compressietherapie is een manier om een minder goed functionerend lymfestelsel weer in een betere conditie te brengen. Het is een heerlijk ontspannende therapie. Het luchtdrukpak beschikt tevens over een geïntegreerd infraroodsysteem.

Reserveer nu uw sessie:
Loading...

EQ Voedingssupplement

Waarom heb ik EQ visolie nodig?

We starten bij het lichaam. Om je lichaam in een ideale conditie te laten vertoeven is voeding, beweging en vooral slaap nodig. Daarnaast hebben de cellen in ons lichaam nood aan bouwstoffen zoals eiwitten en vetten. Onze cellen hebben ook brandstoffen nodig. Brandstoffen bestaan opnieuw uit vetten en koolhydraten. Veel van deze bouw -en brandstoffen zitten in onze dagelijkse voeding. We eten eieren, vlees, vis, zuivelproducten, granen, noten, groenten, fruit en water.
Gezien de vetten nodig zijn als bouw-en brandstof nemen we deze graag onder de loep: onderzoek toont aan dat we omega 3,6 en 9 nodig hebben. Omega 6 hebben we te veel, omega 3 te weinig, en dat is exact waar het misloopt. Met pure omega 3 olie  brengen we opnieuw een balans van deze vetten in ons lichaam.

Meten is weten

Bij de start van je inname en na 4 maanden voeren we een bloedtest uit. Deze zal aangeven hoe de waardes van je Omega3 nu zijn en hoe groot het verschil is wanneer je na 4 maanden onze EQ olie dagelijks innam.

Wat doet EQ met mijn lichaam?

Q is Pure omega-3 olie van 100% Arctische wilde vis evat organische, koudgeperste olijfolie en vitamine D3 – met een toegevoegde verse smaak van natuurlijke citroen.

De resultaten tonen aan dat bijna iedereen die gedurende 120 dagen de EQ Pure Arctic Oil heeft gebruikt een sterk verbeterde vetzuur evenwicht bereikt.
De olie is goed voor het cardiovasculaire systeem, hersenen, gezichtsvermogen, immuunsysteem en spieren. Ze draagt bij aan een normale bloeddruk en normale cholesterol, calcium en triglyceriden in het bloed.
EQ Pure Arctic Oil bevat pure omega-3 olie uit kabeljauw gevist uit de voedzame, arctische wateren voor de Noorse kust.

Wat doet EQ en visolie nog meer?

Het nemen van EQ visolie zal het verouderingsproces aanzienlijk doen vertragen. Visolie is namelijk een anti-inflammatoir middel dat beschermt tegen aandoeningen veroorzaakt door overmatige ontstekingen. Het is ook aangetoond dat visolie de levensduur van de cellen rechtstreeks beïnvloedt en helpt bij het vertragen van celveroudering, wat tal van voordelen biedt voor het lichaam als geheel.