Een gezonde geest in een gezond lichaam

De dag van vandaag voelen we bij SimplyMe aan dat er weinig evenwicht is tussen ons lichaam en onze geest. Wat maakt dat er een enorme stijging is van allerlei gezondheidskwalen. Zo heeft bijvoorbeeld 80% van de bevolking te kampen met overgewicht, worden er jaarlijks 70.000 nieuwe kankers ontdekt,… Ouderen krijgen de diagnose dementie en kinderen krijgen al snel de stempel van ADHD opgedrukt. Eigenlijk is er maar 1 optie en dat is zelf op zoek gaan naar een gezonde(re) levensstijl. Bij SimplyMe helpen we je graag met persoonlijk advies. Ook qua gezondheid ben je bij ons aan het juiste adres.

Een goede nachtrust en minder stress

Cocoon Wellness Pro

Onze Cocoon Wellness Pro is een combinatie van hoogwaardige infraroodwarmte met vibratiemassage en aromatherapie die je een fantastisch wellnessmoment bezorgt. 30 minuten lang worden je zintuigen intens geprikkeld. Heel het lymfesysteem draait op volle toeren en het metabolisme wordt verhoogd. Cocoon bezorgt ook positieve effecten aan mensen die last hebben van Fybromialgie, artrose, spierziektes, enz. Door de aromatherapie zorgt de Cocoon voor een emotioneel me time moment. Deze stimulatie werkt als positieve balans om je goed gevoel te versterken.

Het resultaat

Je ervaart een gevoel van welbehagen, een ware “boost” voor lichaam en geest. Je voelt je terug opgeladen en je krijgt terug energie. Mensen met pijnlijke spieren en gewrichten ervaren de infraroodwarmte als heilzaam. De cocoon is niet alleen een geweldig me-time moment maar een unieke ervaring.

Sporten, maar dan in het water

Waarom sporten in water?

Hevige spierpijn door apparaten in sportscholen, langdurig joggen in saaie straten, uitzichtloos gezwoeg zonder enig resultaat…Dit alles kan verleden tijd zijn! Door de gewichtloosheid zijn aquasporten een effectief middel om je lichaam die work-out te geven waar het van opknapt. Wel de voordelen, maar niet de nadelen.

Fietsen in water in een prive cabine

Je zal kunnen fietsen in een individuele Waterbike cabine die met water wordt gevuld tot aan de taille. Tijdens het waterbiken is er ook een unieke chromo (kleuren) therapie aanwezig. Elke kleur heeft invloed op onze geest, zo staat blauw voor ontspanning, rood voor stimulatie en geel voor intelligentie. Waterbike omringt je met een aangenaam diffuus licht om de effecten van de behandeling te optimaliseren.
De revolutionaire Waterbike stelt een einde aan de nadelen van groepslessen en maakt plaats voor de vele voordelen van fietsen in het water. Waterbike draagt welzijn en comfort hoog in het vaandel en richt zich tot een brede doelgroep van iedere leeftijd.

Weg met zware benen en vermoeidheid

Lymfedrainage of compressietherapie

Compressietherapie is een zeer effectieve methode voor de verbetering van de bloedcirculatie en lymfestroom.

Waarom kiezen voor compressietherapie?

Deze therapie is een behandelmethode die de natuurlijke bloedcirculatie en lymfestroom stimuleert. Klachten zoals vochtophopingen, vermoeidheid, pijn in de benen en futloosheid zullen verminderen of zelfs verdwijnen. Compressietherapie is een manier om een minder goed functionerend lymfestelsel weer in een betere conditie te brengen. Het is een heerlijk ontspannende therapie. Het luchtdrukpak beschikt tevens over een geïntegreerd infraroodsysteem.

Reserveer nu uw sessie:
Laden...