Bereid je huid voor op de vakantiezon!

Bereid je huid voor op de vakantiezon!

Zonlicht op de huid heeft vele voordelen en is essentieel voor het opnemen van Vitamine D, een belangrijke vitamine die onze weerstand versterkt. Natuurlijk is het bij het zonnen erg belangrijk om ernstige huidverbranding te voorkomen, want dat is wel degelijk een risicofactor voor huidkanker!

Maar hoe zon je nu verstandig?

De gouden regel die geldt is ‘met mate’!

Het beste is om je huid zo vaak mogelijk bloot te stellen aan de zon voor ongeveer 15 tot 30 minuten (afhankelijk van je huidtype). Ben je langer in de zon en kan je geen schaduw opzoeken? Bescherm je huid dan met een goede zonnebrandcrème zonder vervelende toevoegingen.

Wat is mijn huidtype?

Zowel de zon als de zonnebank zijn pas boosdoeners wanneer je te lang en onbeschermd zont, zonder rekening te houden met je huidtype. Geen idee wat jouw huidtype is? Kom voor je vakantie langs en onze specialisten bepalen het samen met jou.

VERTREK VOORBEREID OP VAKANTIE

Het is raadzaam om je huid aan het zonlicht te laten wennen voordat je op vakantie vertrekt. Zo zal je minder snel verbranden.

SimplyMe geeft om jou en je huid! Daarom krijg je nu voor je vakantie 20% korting op onze zonnige boostprogramma’s!

Laat ons weten wanneer jij naar de zon vertrekt via onderstaande formulier en geniet van 20% korting op een Start2Sun of LevelUp vijf-beurtenkaart!

Ook na je verlof krijg je van ons een cadeautje!

    Jouw gegevens

    Vertrekdatum reis*

    Thuiskomst reis*