Op schoonheid staat geen leeftijd

Je goed voelen in je vel zorgt er onder andere voor dat je beter gaat presteren. Je voelt je enthousiaster en gaat fitter door het leven. Bij SimplyMe zorgen we voor dat tikkeltje meer waardoor jij jezelf kan ontplooien in een wereld van beauty. Tijdens een echt me-time moment gaan wij de strijd aan tegen rimpels, acné en uitdroging van je gelaat. Daarnaast kunnen we je een stralend witte glimlach bezorgen en dat al na amper 15 minuten.

Weg met rimpels, pigmentvlekken, littekens, acné en zoveel meer.

LED-licht therapie biedt een pijnloze oplossing voor een gezondere, jonger uitziende huid.

Dankzij de ‘8′ voorgeprogrammeerde willekeurige variaties van pulsen en energie-intensiteit verdwijnen fijne lijntjes en vervagen diepe rimpels. Dit toestel is gespecialiseerd in het behandelen en verwijderen van acne, pigmentvlekken, striemen, littekens, doffe teint, couperose, vergrote poriën.

Jarenlang onderzoek heeft immers aangetoond dat LED-lichttherapie de fibroblasten en de collageenvorming stimuleert, de celstofwisseling en de bloedcirculatie versnelt en verbetert. De ‘Power Wave Cycle’ is een gepatenteerde Lumi 8-technologie die voor nog betere resultaten zorgt. Dit maakt onze Lumi 8 een uniek en zorgt voor nog mooiere resultaten na een huidverbeterende behandeling.

In een combinatie van deze lichttherapie met de cosmedische producten van Anny Rey ben je verrast door de verbluffende resultaten na slechts één behandeling! Als aanvulling bij de professionele verzorgingen en voor een optimaal resultaat heeft Anny Rey ook een hele lijn producten voor thuis, aangepast aan elk huidtype.

Anny Rey Monaco

Nieuw bij SimplyMe, de huidverzorgingsproducten van Anny Rey Monaco, reeds meer dan 50 jaar een zeer gewaardeerd cosmeticabedrijf op de Franse markt. De hoogwaardige, exclusieve producten op basis van essentiële oliën, minerale zouten en plantenextracten zijn hypoallergeen, parabenenvrij, niet getest op dieren en bevatten minstens 75% natuurlijke, actieve ingrediënten.

Anny Rey biedt specifieke, doelgerichte verzorging voor elk soort huidtype: of je nu op zoek bent naar intensieve hydratatie, voeding en regeneratie, kalmering voor gevoeligheid, zuivering of verzorging van de rijpere huid, het zeer uitgebreide gamma heeft voor ieder wat wils.

Niet alleen kan je van de producten genieten tijdens verschillende SimplyMe-behandelingen, je kan ze ook aankopen in al onze filialen. Bovendien genieten SimplyMe-members van 10% korting op alle producten!

Een stralend witte glimlach en dat al na 15 minuten.

Hoe verloopt het tanden witten?

De SimplyMe coach biedt je graag een MegaWhite mondstuk aan dat gevuld is met product. Je steekt dit mondstuk in je mond waarna het licht op de tanden zal schijnen. Zodra het laserlicht het product raakt wordt de formule actief. Hierdoor komt er zuurstof vrij die een druk creëert. Deze druk zorgt ervoor dat het product naar de kern van de tand geduwd wordt. De zuurstof- en reinigingsmiddelen, gecombineerd met het laserlicht van hoge intensiteit, veranderen het binnenoppervlak van de tand. Dit verandert een bruin / gele kleur naar een witte kleur, zonder de structuur van het tandglazuur te veranderen of te beschadigen.

Zal MegaWhite voor u werken?

Ja! Jong of oud, man of vrouw, roker of niet-roker, Megawhite zal ook jouw tanden weer stralend wit maken. Als je tanden en tandvlees gezond zijn, garanderen we dat je zult genieten van de voordelen van het Megawhite-bleekproces. Het is klinisch onmogelijk dat je tandkleur niet verandert, maar houdt er rekening mee dat de resultaten van persoon tot persoon verschillen; tanden kunnen niet meer worden gebleekt dan genetisch mogelijk is.